Мадрид „освобождава“ 10 здравни района

Автономното правителство на Мадрид вдигна карантината на 10 здравни района, в които броят заразени спада с над 50% в последните три седмици.

Зоните, които получават статут на „свободни“ са Peña Prieta и Rafael Alberti (Puente de Vallecas); El Espinillo, San Andrés и San Cristóbal (Villaverde) и Vinateros-Torito (Moratalaz) и към тях прибавяме Brújula и Las Fronteras (Torrejón), Guadarrama (Guadarrama) и San Blas (Parla).

А това са 31 зони, които остават затворени:

Núñez Morgado (distrito de Chamartín); Guzmán el Bueno (Chamberí); Entrevías, Pozo del Tío Raimundo, Alcalá de Guadaíra и Numancia (Puente de Vallecas); Daroca (Ciudad Lineal), Pavones y Vandel (Moratalaz); Puerta del Ángel (Latina); Virgen de Begoña (Fuencarral-El Pardo) и Infanta Mercedes y Villaamil (Tetuán).

Съшо така продължават да са карантинирани Collado Villalba; Majadahonda; San Juan de la Cruz (Pozuelo de Alarcón); Pintores (Parla); Colmenar Viejo Norte (Colmenar Viejo); Morata de Tajuña (Morata de Tajuña); Doctor Tamames и Barrio del Puerto, в Coslada; и Galapagar, Alpedrete, El Boalo-Cerceda-Mataelpino, Villarejo de Salvanés, Colmenar de Oreja, Chinchón, Villaconejos, San Martín de Valdeiglesias, Pelayos de la Presa както и Moralzarzal.

Присъединете се към Фейсбук групата ни!

коментирайте!